Sölden 18 november 2022 Video Update

Sölden Gastehaus Europa

Sölden 18 november 2022 Video Update

We stonden vrijdagochtend op met wat sneeuwval in Sölden en dan weet je dat het hogerop echt had gesneeuwd en dat had het ook zeker op de gletsjer gesneeuwd maar van een sneeuwdump was geen sprake (die komt as dinsdag)

Veel geskied hebben we niet omdat het zicht wat te wensen overliet maar we zijn de tijd wel goed doorgekomen met Kaiserschmarrn en Apfelstrudel en nog veel meer lekkers. Dat skiën we er morgen dan wel weer af.

Een korte video update is zeker gemaakt en die willen we jullie niet onthouden.

Overigens wordt het zaterdag en zondag wordt het mooi weer en dan zullen je vast weer wat tegen komen van ons op de sociale media kanalen.

RTL Weer Sölden 18 november 2022Sölden

Sölden

Sölden

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×