Sölden 1e dag wintergebied open VIDEO’s

Sölden Seekogel 2.666 meter

Sölden Seekogel 2.666 meter

Sölden 1e dag wintergebied open VIDEO’s

De eerste dag in Sölden is ons ook weer goed bevallen. De laatste jaren zaten we hier ook in dezelfde periode en toen moest je met de auto, bus of taxi naar de gletsjer rijden. Reden het wintergebied kon niet openen ivm te weinig sneeuw. Daar is thans niets van te zien. Zowel de Gigijochbahn als de Gaislachbahn is open en je kunt hiermee tot iets onder de 2000 meter skiën.

In de ochtend was het echt helemaal top met die poedersneeuw, helaas ging het wat betrekken in de middag.

We hebben ook 2 live video’s opgenomen op de gletsjer. De 2e video daar verteld onze weerman Jeroen de weersverwachting voor de komende dagen.

Een video update houden jullie nog tegoed. Die moeten we nog in elkaar zetten, dan kun je ook de omstandigheden op de piste zien en beleven.

Morgen ziet er sneeuwrijk dus uit. We gaan het zien op de berg morgen of we nog zicht hebben maar er gaat weer een aardig portie sneeuwvallen met zelfs sneeuw tot in de dalen.

Volg ons nog maar de komende dagen…er komen nog meer video beelden en foto’s aan.

Sölden Seekogel 2.666 meter

Sölden Gigijoch 16 november 2023

Sölden Gigijoch 16 november 2023

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×