Sölden 51 cm sneeuw en Turner Weekend!

Bergfex Sölden 8 sep 2019

51 cm sneeuw voor Sölden vandaag? Je leest het goed maar we zetten er wel een vraagteken bij. Dit zijn toch gegevens die uit een computerberekening komt en een sneeuwberekening is toch wel het moeilijkste dat er zo is. Maar we hebben de webcams even bekeken maar het gaat redelijk los met de sneeuwval.

Ook sneeuwval hebben we gezien op de Giggijoch. Bekijk onderstaande video maar eens van de verschillende plekken in Sölden.

Op de Tiefenbachgletsjer is er sprake van zware sneeuwval!

Sölden Tiefenbachgletsjer 8 sep 2019

Of er daadwerkelijk een halve meter gaat vallen op de gletsjer dat zullen we wel zien. Het is pas september en komende week gaan de temperaturen weer lekker omhoog en dat is natuurlijk prima. Welke impact dat gaat hebben op de gevallen sneeuw op de gletsjer dat zullen we wel zien. Maar 1 ding is zeker de zon is zeker niet meer zo krachtig. We blijven de webcams checken de komende tijd.

Solden Seekogl 8 sept 2019

Solden Ski’s testen?

Sölden 9 november 2018

Van 7 t/m 10 november 2019 zijn wij ook in Sölden aanwezig.We gaan dan met een groep van circa 100 mensen ski’s testen (Turner) in dit mooie gebied. Het merk dat je onder je skischoenen gaat krijgen is van Turner en dat is een Nederlandse Ski. Wij skiën daar al 2 jaar op en zijn daar zeer over te spreken.

JIJ kan ook aanwezig zijn bij het Winter Warm Up Weekend Sölden

Sölden 10 november 2018

Natuurlijk staat skiën boven aan de lijst maar met deze gezellige groep gaan we ook nog door na 5 uur in de middag 🙂 Er zijn nog plekken beschikbaar. Klik HIER voor meer informatie….. en ben je bang dat het rustig is in de après ski….kijk dan onderstaande live video nog eens van de editie van afgelopen jaar.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet.

Push berichten FANtastisch Oostenrijk

Turner Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...