Sölden 8 november 2022 video

Sölden 8 november 2022

Sölden 8 november 2022

Sölden 8 november 2022 video

We kregen weer leuke foto’s en een video vanuit Sölden maar voordat we daar naar toe gaan was ook Van den Berg Sport aanwezig in Sölden en die maakte onderstaande video.

Van Ron kregen we ook weer een video en deze gaan we jullie niet onthouden. Het was Ron’s laatste dag in Sölden maar we hebben begrepen dat er meer tripjes deze winter op het programma staan. Verras ons maar weer met foto’s en video’s.

Hieronder nog wat foto’s en wij kijken uit naar 17 november 2022. Wij zitten dan zelf in dit gebied en we kunnen jullie dan nog meer laten zien. Houden jullie ons in de gaten?

Sölden 8 november 2022

Sölden 8 november 2022 in het dal nog herfst en op de berg winters

Sölden 8 november 2022

Sölden 8 november 2022

Sölden 8 november 2022

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×