Sölden en wat was het heerlijk op de gletsjer

Sölden Tiefenbachgletsjer

Sölden en wat was het heerlijk op de gletsjer

Gisteren hebben we jullie op een aantal sociale media kanalen al wat laten zien vanuit Sölden en daar gaan we nog een video update aan toevoegen. Na een jaar waren we terug in dit mooie gebied. Jammer was wel dat het wintergebied niet volgens planning open kon gaan (17 november zou het open gaan) Door te weinig sneeuw in het wintergebied moeten we daar op wachten. Overigens is er as dinsdag een aanzienlijke hoeveelheid sneeuw voorspeld dus de opening kan niet meer ver weg zijn.

Bekijk onze video van deze dag. Gisteren hadden we al een afdalingsvideo laten zien als preview.

Toen we vorig jaar rond dezelfde periode in Sölden waren was er nagenoeg geen Après Ski (door de bekende omstandigheden) daar was gisteravond geen sprake van.

Komende dagen meer beelden vanuit Sölden en zondag doen we verslag vanaf de Pitztaler Gletsjer.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner CMP Groot 1200x600

Banner Bluetribe 1200x400

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×