Sölden er komt weer sneeuw bij VIDEO

Sölden Seekogel 7 november 2023

Sölden er komt weer sneeuw bij VIDEO

Gisteren was het nog een mooie dag, vandaag is het bewolkt er er valt sneeuw. Dat komt voor ons heel goed uit want over 10 dagen zijn wij in Sölden actief. Ook is een gedeelte van het wintergebied van de Gigijoch open maar ook hopen we dat de Gaislochbahn ook in bedrijf is want daar zitten we namelijk erg dichtbij. Hopelijk gaat dat ook open.

Zie hieronder de sneeuwval van vanochtend.

Als het zo blijft door sneeuwen en we zien ook dat er komende week nog wat bij gaat komen dan voorzien we dat er meer skiliften in het wintergebied open gaan. We gaan het zien en we houden jullie op de hoogte….. ook vanuit de andere skigebieden.

Bergfex Solden 7 november 2023

Sneeuwkaart Alpen 7 november 2023

Omgeving van Sölden kleurt weer rood en dat betekent de komende dagen aardig wat sneeuw.

Dat zijn dus goede bericht uit Oostenrijk. Blijf het nieuws hier maar volgen alsmede ons dagelijkse weerbericht.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×