Sölden heeft groen licht World Cup

AUDI FIS SKIWELTCUP 2016, Sölden

© Ötztal Tourismus Fotograaf Erich Spiess

Sölden heeft groen licht World Cup, op 23 oktober 2021 begint traditiegetrouw de start van het nieuwe seizoen voor zowel de dames als de heren.

Sölden is ook dit jaar weer op tijd klaar voor de start van de World Cup Alpine skiën voor zowel de dames als heren. Afgelopen donderdag is de piste door FIS-wedstrijdleider Markus Mayr, Rupert Steger van ÖSV Event Marketing, parcoursmanager Isidor Grüner en wedstrijdleider Rainer Gstrein gecontroleerd en goed bevonden. Hiermee heeft de organisatie het groene licht gekregen van de FIS.

“De piste is een week voor de start al in een zeer goede staat en we hebben nu de gelegenheid om tot zaterdag samen met andere landen gebruik te maken van de ideale trainingsomstandigheden. De verantwoordelijken hebben zeer goed werk geleverd,” verklaarde ÖSV vrouwenhoofd Christian Mitter.

Programma openingsweekend Sölden

In het weekend van 23 en 24 oktober 2021 zal dan de opening zijn. Dit jaar is het weer mogelijk om het evenement te bezoeken. Er wordt volgens de gemeente gerekend op minimaal 5000 toeschouwers. Bron: ORF

Het programma is daarom niet zo uitgebreid als eerdere edities, het ziet er als volgt uit.

Zaterdag 23 oktober:

  • 10:00 uur Reuze slalom vrouwen.
  • 13:00 uur Reuze slalom vrouwen.

Zondag 24 oktober :

  • 10:00 uur Reuze slalom mannen.
  • 13:00 uur Reuze slalom mannen.

Meer informatie over het openingsweekend ga naar soelden.com, meer informatie over alle gebieden waar een race gehouden wordt ga naar FIS.com.

Bron: ÖSV

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

Oetztal banner fantastischoostenrijk 300x200px_205

Banner Oetzstal Sölden 300x200px_204

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat iOS apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Turner Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht