Sölden heeft toppistes en er gaat veel sneeuw vallen

Sölden Schwarzeschneid

Sölden heeft toppistes en er gaat veel sneeuw vallen

We kwamen heerlijke beelden tegen op de webcam bij Sölden. Dit weekend zijn er heel veel Nederlanders ter plekke om allerlei zaken te testen van diverse zaken als ski’s, snowboards, helmen, brillen etc. Voorheen waren we hier zelf ook bij maar wij wachten tegenwoordig dat het wintergebied opengaat (laten we hopen dat dit ook zo is, 17 november zou dit open gaan).

Ook als wij gaan dan staat dat weekend ook in het teken van de Turner ski. Circa 125 mensen kunnen dan diverse modellen van Turner testen. Turner is een Nederlandse ski waarop wij al jaren skiën en kan niet genoeg de nadruk er op leggen dat wij daar zeer over te spreken zijn.

Nog even over de sneeuwval die met name op vrijdag gaat vallen. De aantallen centimeters voorspellen heel veel goeds. Ook nemen we een skigebied mee dat praktisch om de hoek ligt bij Sölden en dat is het skigebied van Hochgurgl Obergurgl, daar staat ook een seizoensopening gepland op 17 november 2022.

Bergfex Obergurgl 3 nov 2022

Bergfex Sölden 3 nov 2022

Met wat hulp in de nachten van de sneeuwkanonnen zou het wintergebied van Sölden toch op 17 november open moeten gaan. Of dit echt zo gaat gebeuren. We gaan het zien en beleven. Wij zijn er dan live bij. Nog wee weken geduld.

Turner Banner

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...