Sölden het ziet er heerlijk winters uit!

Sölden 1 oktober 2020

Sölden 1 oktober 2020 Rettenbachferner 17 en 18 oktober 2020 start Worldcup seizoen daar

Sölden het ziet er heerlijk winters uit!

Wat een geweldige foto’s liet de facebookpagina van Sölden gisteren zien. Ook wij kijken uit naar 5 tot 8 november 2020. Dan zijn we een aantal dagen in Sölden bij het Winter Warm Up Weekend het dat betitelen wij toch echt als eerste echte winteropening van het jaar. We zullen weer wat modellen gaan uittesten maar daar horen jullie nog meer over.

Het seizoen op de gletsjers van Sölden had niet beter kunnen beginnen. Bij aanvang een behoorlijk pak sneeuw en gisteren kaiserwetter. Hieronder de TOP foto’s en een video’s!

Sölden 1 oktober 2020

Sölden 1 oktober 2020

Mochten jullie de komende weken al op deze gletsjer actief zijn dan zouden we het op prijs stellen als je ons daarover op de hoogte stelt. Wie weet zie je dan je eigen foto’s of video wel verschijnen op deze website. Jullie zijn dus uitgenodigd (laat het ons maar weten op info@fantastischoostenrijk.nl)

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht