Sölden hoe sprookjesachtig ziet het er vandaag uit VIDEO

Sölden hoe sprookjesachtig ziet het er vandaag uit VIDEO

Sölden heeft de komende 2 weken onze special aandacht. Van 18 tot en met 21 november 2021 zijn we in Sölden met het jaarlijkse evenement Winter Warm Up Weekend van Turner.

Turner is een Nederlands skimerk. Ski’s kunnen dan van dit mooie Nederlandse merk worden uitgetest. Met een hele grote groep zijn we dan bijna 4 dagen aanwezig in dit mooi gebied.

De planning is ook dat het wintergebied op 18 november opengaat. Als we kijken naar de webcams dan gaat dit ook gebeuren. Er is de afgelopen week weer een sneeuwdump gevallen dus dat zou moeten lukken. Kijk de beelden hieronder maar eens.

Er is op dit moment tot de Seeköglhutte te skiën en dat is nog maar 1 lift en afdaling verwijderd van de Giggijoch. Het zal de komende dagen koud genoeg zijn voor de sneeuwkanonnen daar. Deze hebben ook al de afgelopen dagen aan gestaan. Wij denken dat het wellicht al mogelijk is dat komend weekend de lift gaat draaien om in het wintergebied te komen.

De vooruitzichten zijn dus erg goed en wij hopen ook op kaiserwetter.

Of Sölden er vanaf 18 november ook voor ons sprookjesachtig gaat uitzien dat gaan we beleven en zien. Uiteraard zullen we dagelijks berichten vanuit dit gebied zodat jullie allemaal kunnen meegenieten.

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

Turner Banner

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...