Sölden James Bond 007 Elements 18 november 2021 open

James Bond 007 Elements Sölden

© Sölden.com

Sölden James Bond 007 Elements 18 november 2021 open

Vanaf 12 juli 2018 is er iets heel specials in Sölden. Een heus spectaculair James Bond ervaring kun je hier beleven. Op de Gaislochkogl op 3.048 meter hoogte vind je niet alleen de James Bond Elements terug maar ook zijn hier opnames gemaakt die te zien zijn in de 24e James Bond Film Spectre. Dit was zeker een spectaculair item in deze film.

Het zomerseizoen is al een tijdje voorbij en daarom is de James Bond Elements ook weer dicht gegaan maar op 18 november 2021 staan de deuren weer open en kun je deze locatie weer bezoeken.

Het 007 Elements bevindt zich naast het ICE Q restaurant in Sölden een van de locaties uit de film en biedt een unieke James Bond Experience. Dit alles is terug te vinden op de top van de Gaislachkogl waar een 1.300 vierkante meter gebouw is gebouwd geheel gewijd aan James Bond.

Het 007 Elements neemt de bezoekers mee in een interactieve, audiovisuele trip, via verschillende ruimtes. De focus ligt op Spectre de film die hier deels is opgenomen. Het project is een initiatief van Neal Callow (art director “Casino Royale”, “Quantum Of Solace”, “Skyfall” en “SPECTRE”) en Tino Schaedler (head of design van communicatieadviesbureau Optimist Inc.)

Lees in onze eerdere berichtgeving over deze unieke ervaring en wat het allemaal biedt, deze artikelen vindt je hier en hier.

Entree 007 Elements

Volwassenen Jeugd Kinderen

Toegang zonder ticket gondel

€22,00

€17,00

€12,00

Toegangskaarten is exclusief rit met de Gaislachkogl I + II, voor bezoekers die geen geldig ticket hebben kunnen een gecombineerde kaart kopen. Deze combinatiekaart geeft je recht op een retourreis met de Gaislachkogl gondel I+II, en entree tot de 007 Elements.

Volwassenen Jeugd Kinderen

Entree inclusief liftticket

€54,00

€49,00

€30,00

Bovenstaande prijzen stonden op de website (6 november 2021) Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

007 Elements Sölden

© Sölden.com

Voor groepen van meer dan 20 personen geldt dat eea opgevraagd zou moeten worden. Dit zijn dan ook speciale prijzen. Doe er je voordeel mee.

Groepen kunnen kaarten reserveren via het contact formulier of via 007elements@soelden.com, losse kaartverkoop kan bij de kassa’s van de:

  • Gaislachkogl dal- en middenstation
  • Giggjoch dalstation
  • Ook bij het bergstation van de Gaislachkogl kunnen toegangskaarten gekocht worden.

Meer informatie zie hier

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

Colada Sport2000 banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht