Sölden laatste dag WWUW 10 november 2019

Sölden 9 nov 2019

Sölden laatste dag WWUW 10 november 2019. De laatste dag van het Winter Warm Up Weekend van het Nederlandse Skimerk Turner zit er weer op en de laatste dag was ook de mooiste van het weekend.

Kaiserwetter stond op het programma en we hebben nog een keer alle pistes bekeken. Na een aantal dagen van sneeuw, bewolking en minder zicht was dan eindelijk de zon aanwezig de gehele dag. De pistes lagen er geweldig bij na de gevallen sneeuw op de vrijdag. Een dag eerder waren er ook al 2 liften in het Wintergebied open gegaan. Tot aan de Seekogl kon je skiën. Naar de Giggijoch kon je nog niet afdalen maar daar gaat deze week verandering in komen. Dan zal ook deze piste opengaan en dat betekent dat je niet meer persé met een bus, taxi of eigen vervoer omhoog hoeft te gaan. Heerlijk opstappen in het dal is dan ook een optie.

We hebben weer een video in elkaar gezet en je ziet met dit mooie weer veel pistes voorbij komen.

Sölden 10 november 2019

Sölden 10 november 2019

Volgend jaar is er ongetwijfeld weer een Winter WarmUp Weekend van Turner. Dat gaat dan het 1e lustrum worden. Dit jaar was ook aanwezig (2 avonden) Rob Ronalds en dat was een mooi feestje in de Almrausch. Volgend jaar gaat Tuday sports en Turner weer uitpakken en jullie kunnen daarbij aanwezig zijn. Vier dagen niet alleen de Turner ski proberen maar ook de gezelligheid die er onderling is zal je niet vergeten.

Wij zijn er sowieso weer bij in Sölden, jullie ook? We zullen melden wanneer de inschrijving weer gaat starten.

Sölden 10 november 2019

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht