Sölden Skiën en Après Ski 7 november 2019

Sölden Rettenbachgletsjer

Sölden Skiën en Après Ski 7 november 2019, we zijn weer terug in een FANtastisch gebied waar we aanwezig zijn bij de Winter Warm Up Weekend van het skimerk van Turner, een Nederlandse Ski waar wij over zeer te spreken zijn. Met tegen de 100 mensen uit Nederland wordt iedereen op een Turner Ski gezet en in de avond gaat het ook nog wel even door in het immer gezellige Sölden.

Op de gletsjers was goed te merken dat het recent nog had gesneeuwd, De verschillende pistes lagen er allemaal goed bij. We hebben van deze dag uiteraard weer video update gemaakt en deze kun je hieronder bekijken.

In de avond is nog de Almrausch bezocht en daar was ook nog een spetterend optreden van Rob Ronalds. DE après ski is overduidelijk al begonnen in Sölden en dat is te zien aan de twee live bijdrages die we op facebook verzorgden.

Hoe het de komende dagen uitgaat zien in Sölden dat zullen jullie hier op FANtastisch Oostenrijk kunnen lezen.

Sölden

Sölden

Sölden

Turner Banner

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht