Sölden skiseizoen is gestart VIDEO

Sölden 1 oktober 2020

Sölden zoals we dat graag zien op de Rettenbachferner

Sölden skiseizoen is gestart VIDEO

Afgelopen week maakte we al de melding dat het gletsjer gebied van Sölden open gaat. Dat is ook precies gebeurd en er zijn nu ook opnames gemaakt op de gletsjer. Je gelooft het bijna niet dat deze beelden al gemaakt zijn half september. Kijk maar eens hoe de sneeuw er op de gletsjer bij ligt.

Afgelopen weekend hebben we al wat afdalinkjes gemaakt in Snowworld en dat smaakt echt naar meer. Medio oktober hopen we ergens weer te gaan skiën op een gletsjer. Waar dat is dat zien jullie dan wel. Blijf ons maar volgen.

Wat wel een zekerheid is dat we naar Sölden gaan. Jaarlijks gaan we met de Winter Warm Up mee van het skimerk Turner. Dit is van 18 tot en met 22 november 2021. We hebben begrepen dat er nog een aantal plaatsen te machtigen zijn. Wees er dus snel bij.

Sölden 10 november 2019

Sölden 10 november 2019 topfoto

Sölden 10 november 2019

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...