Sölden start het winterseizoen op 25 september 2020

Sölden Rettenbachgletsjer
Sölden Rettenbachgletsjer

Sölden start op vrijdag 25 september 2020 met het winterseizoen. De eerste ski- of snowboardsporen kun je hier weer achterlaten maar dit betekent nog niet dat het gehele gebied open gaat.

Op de openingsdag zal eerst de Rettenbachgletsjer open gaan, de Tiefenbachgletsjer zal nog even dicht blijven net als de rest van het gebied. Naarmate het seizoen vordert zullen meer delen geopend worden, maar het begin is er al weer.

Eerder open

Sölden zal daarmee eerder open gaan, eerst was er nog sprake van dat de gletsjer op 28 september open zou gaan. Maar nog voor het weekend kan men al genieten op de Rettenbachgletsjer. Zoals te lezen is op de site van Sölden zal op maandag ook de Tiefenbachgletsjer opengaan, de mogelijk sneeuwval aankomend weekend zal welkom zijn. Op vrijdag 25 september zal de Rettenbachgletjser om 7:30 uur open gaan.

Open liften en pistes

De volgende liften en pistes zullen dan opengaan:

  • Schwarze Schneidbahn I + II (07.30 tot 15.30 uur, laatste rit naar beneden 16:00 uur)
  • SL Karleskogl (07.30 – 14.30 uur)
  • Piste 32 (tot 14.30 uur)

Op de Rettenbachgletsjer zal het selfservice restaurant ook open gaan, het Salomon Station zal pas op 1 oktober opengaan.

Sölden 10 november 2019

Prijzen skipas

Vanaf 25-09-2020 gelden de volgende prijzen per dag tot nader order:

  • Volwassenen € 25,00
  • Jongeren € 20,00
  • Kinderen € 15,00

Bron: Sölden.com

Lees ook: Opening Oostenrijks Gletsjerseizoen 2020 – 2021

Tot slot nog een video die we opnamen op 10 november 2019 toen we ook op de gletsjers in Sölden aanwezig waren. We waren aldaar het de Winter Warm Up Weekend van Turner..maar later meer daarover…. je zou eventueel nog mee kunnen van 5 tot en met 8 november 2020.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht