Sölden Video Update 18 november 2023

Sölden Gaislachkogl middenstation

Sölden Video Update 18 november 2023

Onze derde dag in het skigebied van Sölden was er eentje om in te lijsten. De eerste lift omhoog gegaan en al meteen de maagdelijke ribbels weggepoetst. Aan het einde van dit bericht zie je de totale afdaling in beeld.

Vaak zijn we medio november in Sölden en dit keer waren er veel meer liften open dan normaal. Zowel de Gigijochbahn als de Gaislachbahn zijn geopend en vanuit het wintergebied kon je heel makkelijk skien naar de gletsjers.

We hebben een video update gemaakt van deze dag waarin je ook heel veel skibeelden kunt zien.

Op sociale media waren we uiteraard ook weer actief.

Ook was de Après Ski weer goede geregeld. Rob Ronalds kwam ons ook opzoeken in de Almrausch.

Volgend jaar weer een Turner Warm Up Weekend (14 november 2024) wij zullen er zeker ook weer bij zijn. Hieronder nog de beelden van de eerste afdaling van de dag…..

Sölden

Sölden met uitzicht op de Wildspitze 3774 meter

Sölden Seekogel

Sölden Seekogel terras

Sölden Seekogel après ski

Turner Logo 2023 wit

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk Logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×