Sölden Video Update 19 november 2022

Sölden 19 november 2022 Seekogl

Sölden Video Update 19 november 2022

Het beloofde een FANtastische zonnige dag te worden en dat noemen we ook wel kaiserwetter. De gehele dag bijna geen wolkje in de lucht, alleen maar een diep blauwe lucht en de zon blijven dan over.

In de ochtend al vroeg de berg op gegaan.

Sölden Gletsjerstrasse

Toen we eenmaal boven waren zijn we meteen het “wintergebied” ingegaan. Het wintergebied is niet nog vanuit het dal te bereiken met een lift maar wel vanuit de gletsjer. Maar er zijn dan maar twee pistes open en die waren meer dan welkom. Tot de Seekogl kun je skiën. Als alles volgens planning loopt gaat het wintergebied as donderdag overigens open.

Hoe het voor de rest deze dag is gegaan. Kijk daarvoor de video update die we hebben gemaakt.

Ook waren we te vinden op onze sociale media kanalen. Bijvoorbeeld voor het horen naar dat heerlijke geluid als je door de sneeuw heen loopt.

Nog wat foto’s van deze kaiserwetterdag

RTL Weer Sölden 19 november 2022

FANtastisch Oostenrijk

Sölden Kaiserwetter

Sölden Kaiserwetter

Sölden Kaiserwetter

Sölden Kaiserwetter Sneeuwkanon

Summit Travel banner 2020 1000x600

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×