Sölden Video Update 20 november 2021 Kaiserwetter

RTL 4 Weer Sölden 20 nov 2021

Sölden Video Update 20 november 2021 Kaiserwetter

Afgelopen zaterdag 20 november 2021 was ons laatste skidag van het lange weekend wat we hebben doorgebracht in Sölden. We hadden al 2 dagen redelijk zonnig weer gehad maar deze dag was de zonnigste. Nu kon je dan ook met recht spreken over Kaiserwetter. De hele dag zon, weinig tot geen wind en temperaturen rond 0 graden. Beter kon je het niet treffen.

We zijn het hele gebied door gegaan en daar hebben we ook zoveel mogelijk beelden van. Deze Sölden video update is weer in elkaar gezet en kun je hieronder bekijken.

Het was dit keer zulk mooi weer dat we echt drie volle dagen op de ski’s hebben gestaan. Maar wil je even niet skiën dan is er een mooie tussenstop op de Gaislochkogel te maken. Op de top van deze berg (3.048 meter) vind je James Bond 007 Elements. Meer info tref je HIER aan.

Hieronder nog talloze foto’s en het hadden er nog veel meer kunnen zijn. Dit was echt zo’n dag dat je elke seconde weer wat moois kon schieten.

Sölden Seekogl

FANtastisch Oostenrijk team

Sölden 20 november 2021

Op sociale media zijn we ook nog live geweest. Hieronder op facebook en instagram.

Sölden 20 november 2021

Sölden 20 november 2021 Wildspitze

Vanaf maandag 22 november 2021 is er een lockdown in Oostenrijk. Op dit moment zijn de liften dicht maar die kunnen binnenkort weer gaan openen. Wanneer dit zal zijn daar houden we jullie van op de hoogte. Belangrijk in dit kader is ook wanneer we ook weer in de appartementen, chalets en hotels etc kunnen zijn. Vooralsnog loopt deze lockdown 10 dagen om vervolgens weer 10 dagen te verlengen. De datum van 13 december wordt overal genoemd. Als er wat zou gebeuren mbt accommodaties dan zal dit rond deze datum zijn.

Wij blijven positief en laten we ervan uitgaan dat de kerstperiode toch weer wat mogelijk is. Wordt vervolgd!

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

Sölden Banner Groot Best Price Guarantee 21-22

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht