Sölden wat een FANtastisch weer was het er vandaag

Sölden 6 november 2022

Sölden wat een FANtastisch weer was het er vandaag

Vandaag is het dan zondag 6 november 2022. Op deze dag zijn er vele Nederlanders op de gletsjer te vinden. Vele video’s en foto’s kwamen onze kant op en die gebruiken we dan ook in dit bericht.

Van de ontvangen video’s hebben we er maar één van gemaakt en deze kun je hieronder bekijken.

Goed te zien is dat de omstandigheden op de pistes goed zijn. Een aantal dagen geleden is er nog een mooi vers portie sneeuw gevallen op de gletsjer. Dat is voor ons eigen Winter Warmup Weekend helemaal fantastisch. De sneeuwkanonnen stonden al in het wintergebied aan dus wij gaan er helemaal vanuit dat het wintergebied ook gaat openen op 17 november 2022. Jullie kunnen van ons dan ook weer leuke updates voorbij zien komen.

Turner Banner

Nog wat aanvullende foto’s van vandaag op de gletsjer in Sölden. Kunnen jullie je nog bedwingen. Je kunt altijd nog even kijken in onze accommodatiepagina.

Sölden 6 november 2022

Sölden 6 november 2022

Sölden 6 november 2022

Sölden 6 november 2022

Mocht je in de buurt zijn de komende tijd van een gletsjer wij zijn zeker benieuwd naar jullie opnames en wie weet zie je ze hier dan wel voorbij komen. Neem maar contact met ons op via e-mailadres: info@fantastischoostenrijk.nl

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...