Sölden Winter Warm Up 2021 The After Party

Winter Warm Up Sölden 2021

Sölden Winter Warm Up 2021 is weer voorbij!

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat wij afgelopen weekend in Sölden waren. Ons lange weekend begon al op donderdag 18 november en duurde tot en met zondag 21 november 2021. Met maar liefst 125 enthousiaste wintersporters werd het mooie hotel Grauer Bär en Haus Anton bezocht. Dat lag bijna direct aan de Gaislochkogelbahn.

Dit jaar is het voor de 5e keer dat de Winter Warm Up georganiseerd werd door Rentuday (ook hier komen de Turner ski’s vandaan) Ook zou er een mooie après ski georganiseerd worden maar die ging om begrijpelijke reden niet door.

Het weer zat dit keer ongelofelijk mee. Drie dagen Kaiserwetter in Sölden. Ook hadden we erg veel geluk want tijdens deze dagen werd bekend dat de gebieden in Oostenrijk dicht zouden gaan (vanaf maandag 22 november)

Wij hebben het in ieder geval FANtastisch naar ons zin gehad en we gaan ervan uit dat er volgend jaar een 6e editie wordt georganiseerd. Hieronder de 3 video’s die we deze dagen in Sölden hebben opgenomen.

Winter Warm Up Sölden november 2021

Winter Warm Up Weekend (Rentuday) ook in de Media

Het was de bedoeling om echt drie dagen in Sölden te zijn en dan op de zondag relaxt naar Nederland te rijden. Vanwege de lockdown en ook niet wetende wanneer we weer op de ski’s zouden gaan staan ook de zondag maar even meegepikt. Hemelsbreed naar de Pitztaler Gletsjer is het niet ver, behalve als je er met de auto heen moet maar dat was het meer dan waard. FANtastisch Kaiserwetter troffen we aan.

Bekijk dit nog maar eens in de video.

Pitztaler Gletsjer 21 november 2021 Wildspitzbahn

Sölden 20 november 2021

Turner Banner

Banner Bluetribe 1200x400

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×