Sölden Winter Warm Up Weekend met Turner Dutch Ski Technology

Jullie hebben al kunnen lezen dat as. vrijdag het wintergebied van Sölden opengaat. Daar zijn wij dubbel blij mee. Ook omdat wij van de partij zijn. De reden dat wij daar zijn is omdat we ski’s gaan testen. Van 10 t/m 12 november zijn we in Sölden aanwezig en wie weet komen we jullie wel tegen.

Turner

Welke ski’s gaan wij testen?

Al 2 jaar hebben we al diverse berichten gemaakt over een Nederlandse Ski. Turner Dutch Ski Technology is de naam en dit is toch wel het kindje van geestelijk vader Rick Draijer of is het Rick Turner? Tuday Sports en Turner Dutch Ski Technology hebben een Winter Warm Up Weekend georganiseerd. Er gaan zo’n 55 mensen mee op de trip naar Sölden en wij zijn erbij. Wij gaan ook een paar Turners uittesten. De Revo X daar zijn we toch wel weer benieuwd naar.

Turner Revo X

Natuurlijk gaan we jullie ook het skigebied laten zien. Vrijdag beloofd een redelijke dag te worden met zon en wolken, temperatuur boven op de gletsjer min 9 graden. Hou onze Facebookpagina maar weer in de gaten want er zullen zeker weer LIVE UPDATES voorbij gaan komen (mits we een goede internet verbinding hebben)

Onderstaande video is “om de hoek” bij Sölden gemaakt (Obergurgl, Hochgurgl) Wat een sneeuw 🙂 Wie zou er nu ook niet eens zo’n pistenbully willen besturen?

Logo Turner 2017 300 86

(Visited 98 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.