Sölden Winter Warm Up Weekend Turner 2019 Video’s

Sölden 10 november 2019

Sölden Winter Warm Up Weekend Turner 2019 Video’s

Niet vreemd als we deze beelden zien dat we weer heimwee krijgen naar dit skigebied. Als we niet geremd waren geweest door een virus dan hadden we vandaag ook in Sölden gezeten en dan overdag op de verschillende gletsjers. Vandaar dat we maar een terugblik doen naar het jaar 2019.

Overdag was het goed toeven op de gletsjer. Op één dag is er bijna een halve meter sneeuw gevallen. Maar dat deerde niet. Het was gezellig, zeker ook in de Almrausch waar we bijna elke avond Rob Ronalds hadden die zoals altijd opdreef was.

Hieronder hebben we nog een aantal video’s en live video’s van facebook geplaatst om een beetje sfeer te proeven. Wij weten helaas wat we missen maar er zal vast wel weer een gelegenheid zich voordoen dat we er weer met zijn allen zitten. Hopelijk weer van 15 tot en met 18 april 2021. Dan gaan we dit weekend dat we in november 2020 gepland hadden inhalen… of anders gewoon een nieuwe event in november 2021.

Natuurlijk ontbrak ook dit keer Rob Ronalds niet in de Almrausch.

Zondag 10 november 2019 was waarschijnlijk ook nog mooiste dag van dit weekend.

Tot een volgende keer bij een nieuw Sölden Winter Warm Up Weekend.

Turner Designed Ski in Sölden RTL Weer

Turner Banner

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer binnen in de week van 9 november 2020. Wil je een bericht krijgen van ons. Ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...