Sölden Wintergebied gaat op 10 november open

Schwarzkogel richting Rettenbachferner 06-11-2023

Schwarzkogel richting Rettenbachferner 06-11-2023

Sölden Wintergebied gaat op 10 november open

Hiermee is Sölden het eerste winterskigebied in de Alpen die officieel open gaat.

De gletsjers van Sölden en andere gletsjergebieden waren al open. Maar door de vele sneeuwval van de afgelopen dagen is de officiële opening van het winterskigebied van Sölden een week vervroegd.

De officiële opening stond op 16 novenber 2023 gepland, precies in het weekend dat wij tijdens het Winter warm up weekend daar aanwezig zullen zijn.

Tot die tijd kan men genieten van heerlijke pistes op de beide gletsjers. Vanaf vrijdag 10 november 2023 gaan de volgende liften, pistes en restaurants open.

  •  10EUB Giggijoch
  • 4SK Silberbrünnl
  • 8SK Giggijoch
  • 8EUB Glacier Express
  • 4SK Einzeiger
  • 4SL Seekogl
  • Pistes 12, 13, 15, 23 en 24
  • Giggijoch self-service restaurant

Het is nog niet bekend wanneer er meer open zal gaan. Vanaf de Gaisloch kan men dan nog niet omhoog. opstappem kun je in het dal bij de Gigijochbahn. Wanneer je kunt opstappen bij de Gaislochbahn is nog niet bekend. Dit alles heeft te maken met het weer en de hoeveelheid sneeuw dat nog kan gaan vallen. Wij houden het in de gaten.

Meer informatie: Sölden.com

Turner Logo 2023 wit

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×