Söll Hexenwasserbahn draait rondjes!

Söll, Hexenwasser half juni

Söll Hexenwasserbahn draait rondjes! Een paar weken geleden kregen we nog foto’s toegezonden van de werkzaamheden bij Söll. Daar wordt gewerkt aan een nieuwe lift die 1 augustus 2020 zou moeten gaan draaien.

Om maar geheel in de stijl van Söll en Hexenwasser te praten. De laatste zandkorrels lopen door de heksenzandloper en dat betekent dat de Hexenwasserbahn bijna klaar is.

Er is de laatste weken echt keihard gewerkt om tijdig deze lift klaar te krijgen. Volgens planning duurt dat zeker nog een maand. Op 1 augustus zou dan deze lift gaan draaien en de eerste kinderen worden dan weer richting het Hexenwasser gebracht vanuit Söll.

Söll Hexenwasserbahn draait rondjes!

Inmiddels ligt de kabel er al weer op en is het Seilspleissen gedaan. Hieronder een nieuwe video waarin je duidelijk kunt zien dat de lift draait en de gondels nog in de pyjama zit.

Söll Hexenwasserbahn draait rondjes!

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Werken in Oostenrijk sep 2019

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht