Spanning stijgt voor het Skicircus WK 2023

Saalbach WK 2023
©saalbach.com

Jaren heeft men van alles voorbereid, alles tot in de puntjes geregeld. Saalbach is er helemaal klaar voor en nu de verkiezing dichterbij komt stijgt de spanning voor het Skicircus.

Waar gaat het om? Het organiseren van het WK in 2023, en het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn is er helemaal klaar voor.

De verkiezing is komende week in Griekenland, inmiddels is er een delegatie aangekomen. Het 51st International Ski Congress van de FIS zal in Costa Navarino gehouden worden, dit is afgelopen zaterdag 13 mei al begonnen en eindigt op 19 mei.

Wie het WK van 2023 mag gaan organiseren zal op donderdag 17 mei 2018 bekend worden gemaakt. Dit gaat tussen het Franse Courchevel-Meribel en het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang.

Onze eerdere berichtgeving hierover kun je hier, hier, hier, hier, hier en hier vinden, over de Wereldbeker in 2015 kan je hier, hier en hier vinden. We wachten gespannen af….

saalbach 2023

© Saalbach.com

Er wordt tijdens dit congres een hoop gepraat, maar het moment waar iedereen in Saalbach Hinterglemm naar uitkijkt is pas op donderdag. In het Westin Resort in Costa Navarino zal aanstaande donderdag de verkiezing gehouden worden, hierin wordt bepaald wie het WK van 2023 mag organiseren. Inmiddels zijn beide kandidaten aanwezig en doen er alles aan om de congresleden te overtuigen om voor hun te stemmen.

Om 20:00 uur (19:00 uur locale tijd) zal de verkiezing plaatsvinden,. Van deze verkiezing is er een livestream beschikbaar via de FIS pagina op Facebook. Ook is het te volgen via Twitter, hiervoor dien je #FISCongress in te voeren om niks te missen. Ook kan iedereen via Twitter met #FISCongress meepraten.

Bron: Saalbach.com

Hieronder een aantal foto’s van de aankomst, de aankomst van de delegatie van het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Foto’s zijn gemaakt door Rudolf Reiss, meer foto’s ga naar zijn Facebookpagina.

Saalbach WK 2023

© Rudolf Reiss

Saalbach WK 2023

© Rudolf Reiss

Saalbach WK 2023

© Rudolf Reiss

Saalbach WK 2023

© Rudolf Reiss

Saalbach WK 2023

© Rudolf Reiss

Amphora banner-01-300dpi

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...