Speculatie over 3e Lockdown in Oostenrijk

Lawine

Speculatie over 3e Lockdown in Oostenrijk

We zitten nog maar in de 2e lockdown in Oostenrijk en er wordt alweer gesproken over een derde die vanaf 26 december in zou moeten gaan!

Gezien het nog steeds hoge aantal besmettingen en de situatie op de intensive care-afdelingen houdt de regering in Oostenrijk vrijdag een videoconferentie om de verdere aanscherping van de CoV-maatregelen met de rijksbestuurders en experts te bespreken. Volgens berichten in de media zou vanaf 26 december opnieuw een harde lockdown kunnen worden uitgeroepen. Dat melden onder meer de “Kronen Zeitung” en de “Kurier”.
De persconferentie zou om 15.00 uur plaatsvinden, waarna een persverklaring gepland staat. Minister van Volksgezondheid Rudolf Anschober (Groenen) liet donderdag open of er verdere maatregelen zouden komen om het coronavirus in te dammen. Hij wil niet vooruitlopen op het gesprek met de verschillende “Landeshauptmannen”, zei Anschober.

De Bergbahnen, kunnen deze openen?

Morgen weten we meer of er een 3e lockdown gaat komen, het zou maar zo kunnen zijn dat de geplande openingen op 24 december wel doorgaan maar dat de bergbahnen vanaf 26 december al weer de deuren zouden moeten sluiten. We houden het in de gaten.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...