Sport Fuchs Brixen im Thale Ski en Snowboard

 

Sport Fuchs Brixen im Thale Ski en Snowboard

Sport Fuchs Brixen im Thale

Sport Fuchs is in Brixen im Thale bij het gondelstation een begrip. Bij deze gezellige skiwinkel begint echt je wintersport. Als het nu gaat om het kopen van ski’s, skischoenen, handschoenen of onderhoud aan ski’s of snowboard etc ….je kunt hier echt voor alles terecht.

Zelf laten wij hier onze ski’s altijd weer waxen en slijpen en dat gebeurd met een gigantische machine. In een loods in Brixen im Thale worden elke avond de ski’s en snowboards weer helemaal als nieuw gemaakt. Wij mochten daar een kijkje nemen en hebben daar de volgende video opgenomen.

In het verleden stond hier ook een hele leuke oude dame achter de toonbank. Helaas staat zij niet meer achter de kassa. Menigeen maakte altijd een leuk praatje met haar en werd het gezellig dan…..werd de schnaps fles ook meteen open gemaakt en begon je dag al weer erg lekker. Dat met die schnaps weten vast vele van jullie nog wel te herinneren… en de fles staat wellicht nog steeds onder de balie?

Maar ben je van plan om ski’s of een snowboard te huren dan kun je dit het best online doen. Daar staat dan gelijk een korting tegen over. Druk op onderstaand logo en je komt op de site waar je dit direct kunt verzilveren.

Sport Fuchs Brixen im Thale

Ski Outlet logo 284 254                     Online Skishop.nl

 

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×