St. Anton am Arlberg opent weer haar skideuren

Summit Travel St Anton

St. Anton am Arlberg © Summit Travel

St. Anton am Arlberg opent weer haar skideuren

Weer een verrassing zo mag je het wel bestempelen ook St. Anton am Arlberg opent weer haar skideuren, nadat men op 15 februari 2021 per direct haar skideuren sloot. Dit maakt St. Anton aam Arlberg bekend op hun Facebookpagina.

Door de Britse en Zuid Afrikaanse variant die in Tirol zijn aangetroffen heeft men de reeds bestaande maatregelen in Tirol aangescherpt. De nieuwe maatregelen moet ervoor zorgen dat beide varianten zich niet verder verspreiden. Net als in Sölden is men ook hier tot de moeilijke beslissing gekomen om het skigebied te sluiten vanaf woensdag 17 februari 2021. Inmiddels is men teruggekomen op deze beslissing en is het gebied vanaf afgelopen zaterdag 27-02-2021 weer (deels) geopend.

 

Openingstijden

Vanaf zaterdag 27.02.2021 zal het volgende open zijn.
St. Anton

  • Maandag t/m zondag: Gampenbahn, Galzigbahn, Osthangbahn, Kapallbahn, Übungslift Gampen, Schlepplift Nasserein;
  • Zaterdag en zondag bovendien: Nassereinbahn;

St. Christoph/Stuben: Gesloten

Alle informatie vindt je hier, de openingstijden vindt je hier. Lees ook onze liveblog.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×