St. Anton am Arlberg sluit de skideuren

Summit Travel St Anton

St. Anton am Arlberg © Summit Travel

St. Anton am Arlberg sluit de skideuren ook hier is de reden de nieuwe officiële voorschriften in Tirol, dit maakte St. Anton am Arlberg gisteren bekend.

Door de Britse en Zuid Afrikaanse variant die in Tirol zijn aangetroffen heeft men de reeds bestaande maatregelen in Tirol aangescherpt. De nieuwe maatregelen moet ervoor zorgen dat beide varianten zich niet verder verspreiden. Net als in Sölden is men ook hier tot de moeilijke beslissing gekomen om het skigebied te sluiten vanaf woensdag 17 februari 2021.

Of het skigebied later in het seizoen weer open gaat is niet bekend.

Verplichte test

Vanaf deze week geldt er een testplicht voor als je een skilift wil gebruiken. Wil je gaan skiën dan zal je dus getest moeten worden. De Skitourer worden buiten beschouwing gelaten want deze tak van sport maakt geen gebruik van skiliften en mogen dus wel van de pistes gebruik maken. Kinderen onder te 10 jaar zijn vrijgesteld en een test moet niet ouder zijn dan 48 uur, dit kan een PCR- of een antigentest zijn.

Lees ook ons liveblog.

Ski Outlet Logo

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...