St Johann Adeo Alpin Opening Show

Show on Snow

St Johann Adeo Alpin Opening Show

Wat is de beste manier om een nieuwe hotel te openen en bekendheid te geven. Er zijn verschillende manieren zo zal er een complete show georganiseerd worden rond de opening van de Adeo Alpin.

Natuurlijk is een opening altijd spannend voor de eigenaren, en vaak niet het benoemen waard maar in dit geval is er een leuk detail wat kleeft aan deze opening.

Vanaf dit seizoen opent er een nieuw hotelconcept in Oostenrijk men wil een totaal pakket aanbieden tegen betaalbare prijzen, en bedachten een pakkende slogan namelijk ?Schispoan?. Men wil zich onderscheiden met een aantrekkelijke prijs/prestatie verhouding, leuke marketing etc.

Het hotel zal in St. Johann in Tirol geopend worden met een groot feest “Show on Snow”.

Maar er is nog een hotel met het zelfde concept. De een bevindt zich  in St. Johann in Tirol (daar hebben we het over) en de andere in Zederhaus en dat is in het Salzburgerland. Uiteindelijk bieden beide hotels comfortabele en ruime kamers met gratis WiFi, satelliet-tv, radio, haardroger, douche, apart toilet en een balkon. De familie-eenheden zijn samengesteld uit twee tweepersoonskamers met een tussendeur. Ook zijn ze voorzien van een spa-sauna-complex en een ski-kelder met kluisjes voor de gasten. Parkeren kan of aan de voorzijde van het complex of in een garage.

Het complex in St. Johann in Tirol bevindt zich bij de Hochfeld 1, hiermee ben je heel snel in het gebied en kun je zo wat tot de voordeur skiën.

Maar waarom een bericht over een nieuwe hotel???

De bedenkers van de twee hotels en het concept zijn Rainer Schoenfelder en Hermann Maier, Bij de eerste zal niet zo snel een lampje gaan branden (wel bij ons want Rainer was altijd een beetje een Pietje Bell in het Oostenrijkse team) maar de ander zeker wel. Beide zijn professioneel skiër geweest en vooral Maier een hele grote en dus bekende, had als bijnaam de Herminator.

Voor meer informatie omtrent de Show on Snow kunt u hier vinden.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×