St Johann Eichenhofliften gaan laatste fase in

St Johann Eichenhof Seilspleissen

St Johann Eichenhofliften gaan laatste fase in en dan doelen we op de nieuwbouw van 2 nieuwe liften. Heel lang heeft St Johann op deze liften moeten wachten maar in december gaan ze in bedrijf.

Ook hebben we kunnen zien dat dat de kabel ook op de lift is gemaakt. Dat heet Seilspleissen en dat hebben we al eens uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat. Lees dit HIER nog maar eens na.

Nadat seilspleissen ligt de kabel erop en is het wachten op de sneeuw…. en die kwam er. Kijk eens naar de video hieronder. De kabel ligt op de lift en een drone ging langs de lift.

Ook zal het jullie niet ontgaan zijn …het is gaan sneeuwen, zelfs in het dal van St Johann in Tirol en dat voor november.

Eichenhof St Johann

St johann in tirol

St Johann in Tirol is er bijna klaar voor. Nog een paar weken en dan is het december. Wanneer het gebied exact opengaat ligt aan de hoeveelheid sneeuw. Laten we hopen dat dit gewoon goed geregeld gaat worden door Frau Holle.

Foto’s en video afkomstig van facebookpagina Skistar en St Johann in Tirol

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht