Video St Johann in Tirol 24 februari 2019

Wildenkaiser

Zondag 24 februari 2019 waren we op bezoek in St Johann in Tirol. Ook als je met de auto er naar toe rijdt is het altijd een geweldig gezicht als je vanuit Kitzbühel rijdt. Een prachtig uitzicht op de Wildenkaiser (zie de foto hierboven)

In Oberndorf zijn we omhoog gegaan en daar is echt genoeg parkeerplek. Overigens kun je ook opstappen in St Johann bij de Harschbichl en de Eichenhof. Zo zijn er dus 3 liften die je in het skigebied kunnen brengen.

In de ochtend was het nog mooi weer, de zon was er bij maar na verloop van de dag kwam er toch steeds meer sluier bewolking binnen. Maar de pistes bleven goed en wat erg opviel, dat het redelijk rustig was op de pistes. Dit kun je zeker zien in de video die we hebben gemaakt. Ga hier ook maar eens voor zitten.

Ook zijn we live gegaan op facebook maar we hadden een kleine storing in het internet dus we deden deze live update in 2 etappes.

Wildenkaiser

St Johann

St Johann Harschbichl

Wildenkaiser

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...