St Johann in Tirol, een bliksem bezoek VIDEO

St Johann in Tirol Harschbichl Kitzbüheler Horn

St Johann in Tirol, een bliksem bezoek VIDEO. We waren even op bezoek in dit FANtastische dorp/stad. Altijd gaan we wel even langs in dit dorp en dat geldt voor zowel de zomer als de winter… en dat doen wij niet alleen. Vele Nederlanders komen hier ook, toch?

We hadden geen tijd om bv langs de Mountaincarts te gaan maar dat is absoluut een tip om dat eens te gaan doen. Hou je van “klammen”? Bezoek dan eens de Griessbachklamm daar ga je geen spijt van krijgen. Hoe het er in St Johann in Tirol uitzag toen wij er waren dat zie je in onderstaande video.

Mountaincart St Johann in Tirol

Griessbachklamm

@ Frans Gerd

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...