St Johann in Tirol en de Höhenweg Kitzbüheler Horn

St Johann Wildenkaiser Dennis Kromhout

In de winter heb je dit uitzicht op de Wilder Kaiser vanaf één van de plekjes rondom de Kitzbüheler Horn

St Johann in Tirol en de Höhenweg Kitzbüheler Horn

Als je echt naar een adembenemend uitzicht verlangt in de Tiroolse bergen dan weten we wel een plekje. In St Johann in Tirol op de Horn Gipfel Höhenweg heb je FANtastisch uitzicht op de Wilder Kaiser en omliggende bergen.

St Johann in Tirol Horn Gipfel Höhenweg am Kitzbüheler Horn

De aantrekkelijke panoramische cirkelvormige route rond de top van de Kitzbüheler Horn is een hoogtepunt onder de talloze wandelpaden. Hier wandel je direct op de grens tussen alpenweiden en rotsen. Adembenemende uitzichtpunten en plekken om even te blijven hangen. De start van deze tour rondom de Kitzbüheler Horn start bij het bergstation van de Harschbichl.

Bekijk ook zeker eens deze video hieronder. De mensen die in St Johann in Tirol zijn geweest weten dit ongetwijfeld maar mocht je er niet geweest zijn dan zou je het toch eens op je lijstje moeten aanvinken.

Wilderkaiser gezien vanuit St Johann in Tirol

Wilderkaiser gezien vanuit St Johann in Tirol

St Johann in Tirol Harschbichl Kitzbüheler Horn

St Johann uitzicht Wildenkaiser

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...