St Johann in Tirol en de omgeving VIDEO

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol en de omgeving VIDEO.

Wij komen wel vaker in St Johann in Tirol en dat is niet alleen om te skiën maar in de andere jaargetijden dan winter is het er ook goed toeven. Ook de omgeving is schitterend. De Wilderkaiser op zowat loopafstand, de Kitzbüheler horn, Griessbachklamm of de Gmailkapel alles is binnen handbereik.

Ook liggen er ook 2 mooie dorpen in de omgeving. Kirchdorf in Tirol en Oberndorf in Tirol. Daar zijn nu net 2 mooie video’s van te zien. We hebben ze hieronder nog voor jullie neergezet.

Maar er is natuurlijk veel meer te zien in St Johann in Tirol. Wij houden jullie op de hoogte.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...