St Johann in Tirol en wat ligt het centraal in de Kitzbüheleralpen

St Johann im Tirol

St Johann in Tirol en wat ligt het centraal in de Kitzbüheleralpen.

St Johann in Tirol is altijd al een mooie bestemming geweest waar heel veel Nederlanders komen. Het dorp ligt heel erg centraal met “om de hoek” Kitzbühel maar ook het gebied van SkiWelt en natuurlijk de Wilder Kaiser.

Wil je uitstapjes maken naar andere mooie bestemmingen dan is dat allemaal erg dichtbij. Wat oa. aan te bevelen is, is de Griesbachklamm. Een geweldige schoonheid om door heen te lopen. Meer zien van deze klamm klik dan HIER.

Maar ook de KAT Walk komt langs St Johann in Tirol. Meer weten over deze mooie tocht door de Kitzbüheleralpen kun je HIER te weten komen.

Maar we hebben ook weer mooie foto’s gespot op de facebookpagina van St Johann in Tirol en Skistar. Foto’s zijn gemaakt bij de “speichersee”  (hierboven en onderaan deze pagina) Wie gaat daar eens een duik nemen? Overigens al eens de Mountaincartbaan geprobeerd? Ook daar hebben we in het recente verleden over bericht. Dit bericht kun je HIER nog eens nalezen.

St Johann im Tirol

Mountainbiken rond de Harschbichl wie wil dat nou niet.

Willen jullie meer weten wat er te beleven is rondom St Johann in Tirol. We hebben een dorpspagina klaar staan waar alle berichten staan die over dit gebied gaan. Klik HIER om naar de dorpspagina te gaan.

St Johann im Tirol

St Johann im Tirol

St Johann im Tirol

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht