St Johann in Tirol en wat ligt het centraal in de Kitzbüheleralpen

St Johann im Tirol

St Johann in Tirol is altijd al een mooie bestemming geweest waar heel veel Nederlanders komen. Het dorp ligt heel erg central met “om de hoek” Kitzbüihel maar ook het gebied van SkiWelt en natuurlijk de Wildenkaiser.

Wil je uitstapjes maken naar andere mooie bestemmingen dan is dat allemaal erg dichtbij. Wat oa aan te bevelen is de Griesbachklamm. Een geweldige swchoonheid om door heen te lopen. Meer zien van deze klamm klik dan HIER.

Maar ook de KAT Walk komt langs St Johann in Tirol. Meer weten over deze mooie tocht door de Kitzbüheleralpen kun je HIER lezen.

Maar we hebben ook weer mooie foto’s gespot op de facebookpagina van St Johann en Skistar. Foto’s zijn gemaakt bij de nieuwe “speichersee”  (hierboven en onderaan deze pagina)Wie gaat daar eens een duik nemen? Overigens al eens de Mountaincartbaan is geprobeerd? Daarover schrijven we nog een apart bericht….

St Johann im Tirol

Mountainbiken rond de Harschbichl wie wil dat nou niet.

Willen jullie meer weten wat er te beleven is rondom St Johann. We hebben een dorpspagina klaar staan waar alle berichten staan die over dit gebied gaan. Klik HIER om naar de dorpspagina te gaan.

St Johann im Tirol

St Johann im Tirol

St Johann im Tirol

Alpen Reizen

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht