St Johann in Tirol en wat ligt het centraal in de Kitzbüheleralpen

St Johann im Tirol

St Johann in Tirol is altijd al een mooie bestemming geweest waar heel veel Nederlanders komen. Het dorp ligt heel erg central met “om de hoek” Kitzbühel maar ook het gebied van SkiWelt en natuurlijk de Wildenkaiser.

Wil je uitstapjes maken naar andere mooie bestemmingen dan is dat allemaal erg dichtbij. Wat oa. aan te bevelen is, is de Griesbachklamm. Een geweldige schoonheid om door heen te lopen. Meer zien van deze klamm klik dan HIER.

Maar ook de KAT Walk komt langs St Johann in Tirol. Meer weten over deze mooie tocht door de Kitzbüheleralpen kun je HIER te weten komen.

Maar we hebben ook weer mooie foto’s gespot op de facebookpagina van St Johann in Tirol en Skistar. Foto’s zijn gemaakt bij de “speichersee”  (hierboven en onderaan deze pagina) Wie gaat daar eens een duik nemen? Overigens al eens de Mountaincartbaan is geprobeerd? Ook daar hebben we recentelijk nog over bericht. Dit bericht kun je HIER nog eens nalezen.

St Johann im Tirol

Mountainbiken rond de Harschbichl wie wil dat nou niet.

Willen jullie meer weten wat er te beleven is rondom St Johann in Tirol. We hebben een dorpspagina klaar staan waar alle berichten staan die over dit gebied gaan. Klik HIER om naar de dorpspagina te gaan.

St Johann im Tirol

St Johann im Tirol

St Johann im Tirol

Alpen Reizen

Werken in Oostenrijk banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht