St Johann in Tirol, liften sluiten na 7 maart 2021

RTL Weer St Johann in Tirol 22 jan 2020

Zo zag het er vorig jaar nog uit in januari 2020

St Johann in Tirol, liften sluiten na 7 maart 2021

Ook in St Johann in Tirol loopt een bijzonder winterseizoen ten einde. Puur als je naar het weer kijkt was het een winter met veel zon, genoeg sneeuw en perfecte sneeuwcondities en de pistes die waren de hele dag FANtastisch. Er klopte één ding niet… de vele toeristen werden gemist. Net zoals de berghutten die gesloten moesten blijven. Desalniettemin hebben de locals enorm van de pistes genoten maar wensen dit niet nog zo’n jaar.

De pistes zijn nog tot en met as zondag open. Na 7 maart gaan de liften dicht en het wachten is op betere tijden. De pijlen zijn gericht op het zomerseizoen en laten we ervan uitgaan dat dit gaat lukken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×