St Johann in Tirol Mountaincarten 23 juli 2021 VIDEO!

St Johann in Tirol Harschbichl Mountaincart

St Johann in Tirol Mountaincarten 23 juli 2021

Precies een jaar geleden waren in het prachtige St Johann in Tirol. Dit keer stond op het programma om te gaan mountaincarten. Als je met de lift meegaat ga dan zeker naar de top van de Harschbichlbahn. Eerst genieten van het uitzicht dat je daar hebt. Je zit vlak onder de Kitzbüheler Horn maar ook heb je heel mooi uitzicht richting het Brixental, Wilderkaiser. Wij hebben er in ieder geval ook een hapje en een drankje gedaan om alvorens af te dalen naar het middenstation. Daar is overigens meer te doen dan alleen maar de start van de mountaincartbahn.

Onze rit en het parcours is te zien in de video die we hebben geschoten. Er staan 2 video’s klaar. Een video update en een video waar je bijna het gehele parcours kunt zien.

Mountaincart

St Johann in Tirol Hornpark

St Johann in Tirol Harschbichlbahn bergstation

St Johann in Tirol uitzicht op Wilderkaiser

Op facebook zijn we uiteraard weer live gegaan

St Johann in Tirol Harschbichlbahn topfoto

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...