St Johann in Tirol muziekfeest 1974

We kwamen zeer oude beelden tegen van een beroemde Schlagerzangeres die ook niet meer onder ons is, Maria Hellwig. Deze muziek uitzending is opgenomen in het jaar 1974.  Je ziet dus beelden uit 1974 en het is altijd leuk om dit te bekijken. Vanaf de Harschbichl in St Johann in Tirol zien we beelden maar ook zien we de zeer oude ski’s, kleding en ook had Nederland nog niet de WK finale in Duitsland gespeeld….zo oud is deze video. De ski’s die je af en toe voorbij ziet komen die zien we niet meer alle dagen op de pistes voorbij komen.

Voor de jongere kijkers op dit platform wellicht niet zo interessant maar voor de oudere kijkers zeer nostalgisch. Hebben jullie zelf beelden vanuit vervlogen tijden dan weten jullie ons te vinden. Wij houden wel van een stukje historie.

St Johann Wildenkaiser

St Johann in Tirol

Kerstmarkt Adventmarkt St Johann in Tirol

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...