St Johann in Tirol opent de pistes op 24 december

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol opent de pistes op 24 december

Ook al kunnen we er niet heen. Toch blijven we berichten maken hoe het is in Oostenrijk en de skigebieden. Natuurlijk zijn we best jaloers dat we er niet met zijn allen heen kunnen maar dat is niet anders. In deze tijden is het gewoon gezond blijven en wachten tot het beter gaat worden. Wij houden nog steeds hoop dat we in 2021 nog steeds kunnen gaan skiën. Wanneer, dat is de vraag.

Maar in diverse skigebieden gaan as donderdag 24 december de liften draaien voor de mensen die in Oostenrijk aanwezig zijn. Dat is dan voornamelijk de lokale bevolking of mensen die er zakelijk zijn en toch nog heerlijk in de buitenlucht willen genieten.

St Johann in Tirol is er weer helemaal klaar voor getuige onderstaande video.

Welke liften zijn in bedrijf?

 • 8 EUB Eichenhof
 • 6 SB Eichenhof
 • 2 SB Jodlalm
 • 6 EUB Harschbichl I & II

De liften mogen niet helemaal vol komen te zitten er is een maximum bezetting.

 • 8 EUB Eichenhof: 4 personen per gondel
 • 6 SB Eichenhof: 3 personen per stoeltje
 • 2 SB Jodlalm: 2 personen per stoeltje
 • 6 EUB Harschbichl I & II: 3 personen per gondel

Behalve bij de 2 persoonsstoeltjeslift is de capaciteit hiermee op 50% gesteld.

Ook dient er in de liften en gondels een FFP2 mond masker gedragen te worden, die kunnen net als de buffs aan de kassa gekocht worden. Minimale afstand is 1 meter.

Bij de volgende hutten en restaurants zijn er afhaalmaaltijden en drankjes af te halen.

 • Rockbar
 • Grander Schupf
 • Schöne Aussicht
 • Pointenhof

De verwachting is dat afstand houden op de piste geen probleem zou zijn omdat er weinig mensen in het gebied zijn. Ideaal om je carvingskills uit te testen mocht je er zijn!

Hieronder nog een video van afgelopen seizoen toen we in St Johann in Tirol waren.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...