St Johann in Tirol Video 23 februari 2020

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol Video 23 februari 2020, we waren weer een dagje in het skigebied van St. Johann in Tirol. Het was helaas niet zo goed weer en dat terwijl we de vorige keer zulk mooi weer hadden. Bekijk deze video update anders HIER nog even.

Maar deze dag was het bijzoznder warm en vochtig. De pistes waren ook erg zacht maar alle pistes en liften waren geopend. Er staat weer een nieuwe video update klaar en we kwamen ook nog langs het Hornpark. Daar waar je in de zomer aan een kabel kunt hangen om naar de overkant te gaan en waar de start is van de Mountaincarts. Dat is natuurlijk zaken die je in de zomer kunt doen. Maar wil je nu alvast een kijkje nemen, bekijk dan onze video update van afgelopen jaar.

Maar nu dan eerst de St Johann in Tirol video update van 23 februari 2020.

Ook waren we op facebook te vinden met een live video.

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Ski Outlet Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...