St Johann in Tirol Video Update 2 januari 2024

RTL4 Weer St Johann in Tirol 2 januari 2024

St Johann in Tirol Video Update 2 januari 2024

Op 2 januari 2024 waren we in St Johann in Tirol op bezoek en hebben ook nog even de skipistes bezocht. Dat viel zeker niet tegen. De noordhellingen als de Harschbichl en de Eichenhof waren tot in het dal prima geprepareerd.

Uiteraard hebben we van ons rondje eea op video gezet. Deze kun je hieronder bekijken.

Op sociale media kon je ook nog live video’s zien.

Ook komt er komend weekend weer sneeuw aan. De dalen zullen dan naar verwachting weer helemaal wit gaan kleuren. Wie is daarbij?

St Johann in Tirol Harschbichl Wilderkaiser

St Johann in Tirol Harschbichl

St Johann Grander Schupf

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×