St Johann in Tirol Video Update 28 december 2021

St Johann in Tirol Wilderkaiser

St Johann in Tirol Video Update 28 december 2021

Ook waren we weer terug in St Johann in Tirol. Dit skigebied is een gebied dat heel erg geschikt is voor families met jonge kinderen. Maar ben je al wat ouder dan kun je hier ook uitstekend terecht. Er zijn zeker wel een paar uitdagende pistes voor de gevorderde skiërs.

We hebben bijna alle pistes weer aangeraakt en we hebben uiteraard weer een video update gemaakt. Kijken jullie mee hoe het deze dag in St Johann in Tirol is.

Opvallend was ook dat we veel tourskiërs hebben gezien langs de kanten van de verschillende pistes die omhoog aan het lopen waren. Dit is toch een trend die je in meer gebieden gaat zien.

Op sociale media hebben we deze video’s geplaatst.

Harschbichl bergstation en uitzicht op de Kitzbüheler Horn

St johann in Tirol Eichenhof Grander Schupf

Eichenhof St Johann in Tirol

St Johann in Tirol Harschbichl

St Johann in Tirol zon

St Johann in Tirol Pistenbord

We komen zeker dit winterseizoen weer terug in St Johann in Tirol hopelijk dan met kaiserwetter.

St Johann in Tirol Banner Winter 1000x600

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...