St Johann in Tirol wekelijks markt!

Weekmarkt St Johann in Tirol 5

St Johann in Tirol wekelijks markt!

In St Johann in Tirol is men weer gestart met de wekelijkse markt. Van maart tot in november kun je in het centrum van St Johann een markt verwachten.

Vers fruit, knapperige groenten, hartige spek- en kaasspecialiteiten, krokant brood, geurige kruiden en zeep, echte honing, fijne antipasti, gevogeltespecialiteiten, verse vis en vele andere huisgemaakte lekkernijen uit de regio en heel Tirol vind je elke vrijdag bij de wekelijkse markt in St. John in Tirol. Voor fijnproevers zijn er de St. Johann worsten, de Germkiahl of de Brodakrapfen de beste reden om de keuken koud te laten. Bezoek de traditionele vrijdagmarkt in St. Johann in Tirol.

Tot vrijdag 18 november is deze marktactief voordat de nieuwe winter weer gaat toeslaan. Wij zijn benieuwd hoe jullie deze markt vinden en het is geopend van 10 uur in de ochtend tot 17 uur aan het einde van de middag.

De onderstaande bedrijven kun je er aantreffen.

St Johann Markt wie staan er

Weekmarkt St Johann in Tirol

Weekmarkt St Johann in Tirol

Weekmarkt St Johann in Tirol

Meer info over deze St Johanner Weekmarkt vind je HIER.

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2  jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...