St Johann in Tirol in de Winter

St Johann in Tirol in de Winter

We zagen een mooie promo video voorbij komen vanuit het gebied van St Johann in Tirol en kregen ook alweer meteen zin om weer eens langs te gaan in dit FANtastische skigebied. Komend winterseizoen proberen we daar zeker wel een keer voorbij te komen.

Het skigebied van St Johann in Tirol bestaat uit 17 liften, 5 gondels, 42 kilometer aan piste verdeeld over 22 afdalingen. Je hebt ook nog eens schitterend uitzicht op de Wildenkaiser en de Kitzbühelerhorn.

Graag herhalen we ook onze video update van 3 jaar geleden. 29 december 2017 was een FANtastische skidag. Kijk zelf maar en beleef ook hoe mooi dit skigebied is.

Ook nog een aantal foto’s die we ook deze dag (29 december 2017) hebben geschoten.

St Johann in Tirol Kitzbühelerhorn

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Colada Sport2000 banner

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...