St Johann Mountaincart en Hornpark

St Johann in Tirol Harschbichl Kitzbüheler Horn

St Johann Mountaincart en Hornpark

We hadden al veel gehoord en geschreven over de Mountaincartbahn in St Johann in Tirol en dus werd het eens tijd dat we ook hier eens zijn gaan kijken.

Het Mountaincarten begint bij het middenstation van de Harschbichlbahn. Maar eerst wilden we nog even naar de top van de Harschbichl. Je komt dan net onder de top uit van de Kitzbüheler Horn. Vanaf het bergstation kun je omhoog lopen naar het topje van de Kitzbühelerhorn. Meer weten over deze klim naar de Kitzbüheler Horn klik dan HIER.

St Johann in Tirol Hornpark

Uiteindelijk aanbeland bij het middenstation. Daar is nog iets wat erg leuk is om te doen (Hornpark) Wij hadden zelf geen tijd meer om het Hornpark in te gaan maar dat is zeker een aanrader om met de kids te gaan doen. In de video kun je zien wat je hier zoal kunt doen.

Maar het doel was om met de Mountaincart naar beneden te gaan en dat is ook gelukt. Als je echt wil kun je als een komeet naar beneden maar gelukkig zijn er remmen en daar moet je toch echt gebruik van maken. Het parcours is bijna 4 kilometer lang en we zijn beneden gekomen. Dit is echt een attractie waar wij vaker terug gaan komen en zeker een aanrader is voor iedere vakantieganger die hier in de omgeving zit.

Natuurlijk hebben we een video klaar staan.

St Johann in Tirol Harschbichl

St Johann in Tirol Wilder Kaiser

St Johann in Tirol Hornpark

St Johann in Tirol Mountaincart

Tot slot, een paar dagen eerder waren we nog live gegaan op facebook vanuit het dorpscentrum van St Johann in Tirol. Het was iets minder weer maar de zomer kwam weer snel terug!

Op 23 juli 2021 zijn we ook naar beneden gegaan via de Mountaincart en daar zijn beelden van, benieuwd?

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...