St Johann Mountaincart en Hornpark

St Johann in Tirol Harschbichl Kitzbüheler Horn

St Johann Mountaincart en Hornpark, we hadden al veel gehoord en geschreven over de Mountaincartbahn in St Johann in Tirol en dus werd het eens tijd dat we ook hier eens zijn gaan kijken.

Het Mountaincarten begint bij het middenstation van de Harschbichlbahn. Maar eerst wilden we nog even naar de top van de Harschbichl. Je komt dan net onder de top uit van de Kitzbüheler Horn. Vanaf het bergstation kun je omhoog lopen naar het topje van de Kitzbühelerhorn. Meer weten over deze klim naar de Kitzbüheler Horn klik dan HIER.

St Johann in Tirol Hornpark

Uiteindelijk aanbeland bij het middenstation. Daar is nog iets wat erg leuk is om te doen (Hornpark) Wij hadden zelf geen tijd meer om het Hornpark in te gaan maar dat is zeker een aanrader om met de kids te gaan doen. In de video kun je zien wat je hier zoal kunt doen.

Maar het doel was om met de Mountaincart naar beneden te gaan en dat is ook gelukt. Als je echt wil kun je als een komeet naar beneden maar gelukkig zijn er remmen en daar moet je toch echt gebruik van maken. Het parcours is bijna 4 kilometer lang en we zijn beneden gekomen. Dit is echt een attractie waar wij vaker terug gaan komen en zeker een aanrader is voor iedere vakantieganger die hier in de omgeving zit.

Natuurlijk hebben een video klaar staan.

St Johann in Tirol Harschbichl

St Johann in Tirol Wilder Kaiser

St Johann in Tirol Hornpark

St Johann in Tirol Mountaincart

Tot slot, een paar dagen eerder waren we nog live gegaan op facebook vanuit het dorpscentrum van St Johann in Tirol. Het was iets minder weer maar de zomer kwam weer snel terug!

Alpen Reizen

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht