St Johann Mountaincart en Hornpark

St Johann in Tirol Harschbichl Kitzbüheler Horn

St Johann Mountaincart en Hornpark, we hadden al veel gehoord en geschreven over de Mountaincartbahn in St Johann in Tirol en dus werd het eens tijd dat we ook hier eens zijn gaan kijken.

Het Mountaincarten begint bij het middenstation van de Harschbichlbahn. Maar eerst wilden we nog even naar de top van de Harschbichl. Je komt dan net onder de top uit van de Kitzbüheler Horn. Vanaf het bergstation kun je omhoog lopen naar het topje van de Kitzbühelerhorn. Meer weten over deze klim naar de Kitzbüheler Horn klik dan HIER.

St Johann in Tirol Hornpark

Uiteindelijk aanbeland bij het middenstation. Daar is nog iets wat erg leuk is om te doen (Hornpark) Wij hadden zelf geen tijd meer om het Hornpark in te gaan maar dat is zeker een aanrader om met de kids te gaan doen. In de video kun je zien wat je hier zoal kunt doen.

Maar het doel was om met de Mountaincart naar beneden te gaan en dat is ook gelukt. Als je echt wil kun je als een komeet naar beneden maar gelukkig zijn er remmen en daar moet je toch echt gebruik van maken. Het parcours is bijna 4 kilometer lang en we zijn beneden gekomen. Dit is echt een attractie waar wij vaker terug gaan komen en zeker een aanrader is voor iedere vakantieganger die hier in de omgeving zit.

Natuurlijk hebben we een video klaar staan.

St Johann in Tirol Harschbichl

St Johann in Tirol Wilder Kaiser

St Johann in Tirol Hornpark

St Johann in Tirol Mountaincart

Tot slot, een paar dagen eerder waren we nog live gegaan op facebook vanuit het dorpscentrum van St Johann in Tirol. Het was iets minder weer maar de zomer kwam weer snel terug!

Op 23 juli 2021 zijn we ook naar beneden gegaan via de Mountaincart en daar zijn beelden van, benieuwd?

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Oostenrijkse Winkel grote banner

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...