Skistar St. Johann in Tirol vanaf 8 december open

Ook het skigebied van St. Johann in Tirol opent aankomende week op 8 december haar deuren. Een deel van het skigebied zal open gaan. Deze winter zijn er een aantal vernieuwingen in het skigebied. Onder andere twee nieuwe liften gaan in bedrijf en er is een nieuw kinderconcept.

De laatste nieuwe lift in St. Johann was de Bauernalmbahn in Oberndorf. Nu, 16 jaar later, pakt St. Johann groots uit met het vervangen van de twee Eichenhof sleepliften. De Eichenhof I is vervangen door een moderne 10-persoonsgondel en de Eichenhof II is vervangen door een moderne 6-persoonstoeltjeslift met kap en stoelverwarming. Volgens manager Manfred Bader was de tijd krap, maar loopt alles wel volgens plan. “De gondel is klaar, een nieuw energieconcept voor de Harschbichl is klaar, het nieuwe spaarbekken is vol en de sneeuwkanonnen staan klaar”, aldus Bader.

Voor de kinderen is er dit seizoen ook iets nieuws. De introductie van de mascotte Valle de sneeuwman was afgelopen seizoen een groot succes. Deze winter wil Skistar St. Johann dit doorzetten en uitbreiden met Valle’s skischool. De vier bestaande skischolen zullen gezamenlijk meer met Valle gaan doen.

Op de website van Skistar kan de gehele skivakantie worden geboekt, maar nieuw is dat ook de skischool en skiverhuur te boeken zijn. Vorig jaar kon men al een overnachting inclusief skipas boeken.

Summit Travel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...