St. Johann weekenden skiliften erg vroeg open!

St Johann in Tirol Wilderkaiser

St. Johann in Tirol in de  weekenden zijn de skiliften erg vroeg open!

Als je echt maagdelijke pistes wilt hebben dan kun je nog eerder de piste op en langer genieten van dit soort pistes. De eerste sporen trekken en de pistes zijn ook nog niet zo druk als midden op de dag. St. Johann in Tirol is zo’n plek waar dit alles kan. In alle weekenden op zowel de zaterdag en de zondag van 29 februari tot en met 29 maart 2020 kun je dit doen.

Vanaf 06:59 zijn de Eichenhof liften en de Jodlalmlift geopend. Maar ook de berghutten zijn er op berekend. Tot 10:30 kun je namelijk ook nog aanschuiven voor een “Bergfrühstuck”

Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Wie kan hier wat over melden?

St Johann in Tirol

Banner Chalethuren Oostenrijk

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht