Start winterseizoen Kitzbühel morgen!

Kitzbühel Resterhohe Seizoenopening

Start Winterseizoen Kitzbühel gaat morgen van start op de Resterhöhe (Pass Thurn) Al maanden stond 19 oktober 2019 omcirkeld als de dag dat wij zelf weer zouden gaan skiën. Natuurlijk hebben jullie al afgelopen week op facebook live video’s van Gabi gezien maar die woont zo n beetje in de achtertuin van de Kitzsteinhorn.

Maar het gaat dan eindelijk beginnen. Met een beetje hulp van de sneeuw van afgelopen seizoen heeft Kitzski er dan maar voor het 6e jaar op rij voor gezorgd dat er een piste klaar ligt. De piste is gemaakt uit circa 40.000 m3 sneeuw.

Kitzbühel Resterkogel sneeuwdepot

Morgenochtend zullen we zeker 2 keer live gaan op facebook. Gewoon onze pagina in de gaten houden en je ziet meteen hoe de condities zijn. We verwachten morgen zeker een zonnetje op de piste. Maar we zullen morgenochtend ook zeker onze eigen weerpagina raadplegen. Dit keer een bericht van Weerman Ronaldo.

Tot slot hoe het vorig jaar was tijdens de opening op Resterhöhe kun je hieronder bekijken. Maar wie is er nog meer bij de winterstart in Kitzbühel?

Kitzbühel Resterhohe Seizoenopening

Kitzbühel Resterhohe Seizoenopening

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht