Status nieuwe Jochbahn in Brixen im Thale

Status nieuwe Jochbahn in Brixen im Thale

Via Harold onze watcher vanuit Brixen im Thale kregen we veel foto’s binnen vanuit de omgeving van de nieuwe Jochbahn. Wat we kunnen zien is dat de lift gewoon klaar is. De kabel hangt. De stoeltjes hangen er nog niet aan en we denken dat er ook nog wel wat tests moet worden gedaan. Maar een ding weten we zeker …deze lift gaat vanaf dag 1 draaien in het komende winterseizoen…

Jochbahn Brixen im Thale Jochbahn dalstation

Maar ook waren we onze video bibliotheek even aan het nakijken en we kwamen nog een leuke video tegen uietraard gemaakt in SkiWelt Wilderkaiser – Brixental want daar gaat het dit artikel over. Deze video is gemaakt op 18 februari 2015 en wat een kaiserwetter hadden we toen. Dat er komend seizoen maar weer veel van dit soort dagen mogen komen.

Afgelopen week hebben we weer een Nieuwsbrief verzonden. Deze versturen we uiteraard via de e-mail. In deze mail stond ook weer dat je iets leuks kan winnen. Heb je dat gemist? Geef je dan op en je mist niets meer. Op elk gewenst moment kun jij je ook weer uitschrijven maar het is zeker niet de bedoeling dat wij jullie gaan spammen.

In onderstaand blok kun je jouw e-mail adres achterlaten.

×